Penigen 500 - penisvergrotingspillen

Een slechte erectie, een verminderd libido en complexen door een te kleine penis zijn veel voorkomende oorzaken die zorgen voor een verslechterde kwaliteit van het seksleven. Op het internet staan vele ideeën en manieren om het lid te vergroten en de conditie ervan te verbeteren, maar sommige daarvan zijn zeer invasief en pijnlijk. Het is echter niet meer nodig om die pijn te ondergaan aangezien voor alle genoemde problemen een oplossing is, namelijk Penigen 500, een product met een unieke samenstelling dat speciaal is gemaakt voor mannen.

De werking en samenstelling van Penigen 500

Penigen 500Penigen 500 betreft een product dat dankzij de samenstelling het niveau van testosteron verhoogt. Juist die testosteron is verantwoordelijk voor de potentie en de mannelijke vitaliteit. Dankzij dit product is het mogelijk de hoeveelheid daarvan in het lichaam te verhogen met zelfs 150%. Het resultaat daarvan zal een verhoogd libido zijn en volgens de producent heeft men 100% meer zin in seks en meer energie. En nog belangrijker, Penigen 500 maakt de penis met 35% langer en dikker. Dit zijn niet alleen maar woorden aangezien de gebruikers in hun opinies het over dezelfde resultaten hebben.

Waar komt dit succes vandaan? Allereerst acetyl-L-cysteïne, waardoor er natuurlijke glutathion ontstaat die verantwoordelijk is voor de spieropbouw. Een ander ingrediënt, zink, is een belangrijke factor in de productie van testosteron en libido. Een tekort hiervan brengen ernstige schade toe aan de seksuele functies bij mannen. Een andere belangrijke factor is natriumseleniet die zorgt voor de regulering van de werking van hormonen en die tevens de seksuele prestaties verbeteren. Dit alles wordt aangevuld door vitamine D3 die van essentieel belang is voor het niveau van testosteron en die tevens de kans op prostaatkanker vermindert. Vitamine B6 verbetert de stemming en verhoogt de zin in seks. Diglycynian magnesium is weer verantwoordelijk voor de gezondheidstoestand van de prostaat en de spieren van de penis.

De fabrikant verklaart dat Penigen 500 uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten en dat het product zorgvuldig is getest in een medisch laboratorium, waardoor het volledig veilig is voor de gezondheid. Het is gemaakt voor mannen met een onbevredigend seksleven door een te zwakke erectie of een te kleine penis waardoor er een psychische blokkade ontstaat en tegelijkertijd een te laag libido.

De aanbevolen dosering bedraagt één capsule per dag, innemen met een grote hoeveelheid water. Penigen 500 is beschikbaar in webwinkels, op Allegro en op de website van de producent. Tevens is het mogelijk dit aan te schaffen zonder recept.

En misschien wilt u een effectiever product, bv. Member XXL?

Dit is een ander product voor personen met impotentie problemen of een te kleine penis en het lijkt veel effectiever te werken. Member XXL zorgt ervoor dat jouw seksleven een stuk beter zal zijn.

Samenstelling, werking, dosering

Het product Member XXL bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor mensen van alle leeftijden, uiteraard niet jonger dan 18 jaar. De uitgebreide werking maakt dit product uniek. Aan de ene kant ondersteunt het de potentie en aan de andere kant zorgt het ervoor dat de penis langer en dikker wordt. De producent verklaart dat het mogelijk is een de penis 5-9 cm te laten groeien en gebruikers van dit product verklaren dat hun penis met 4-5 cm is gegroeid, wat een zeer goed resultaat is. Vele mannen hebben een positieve opinie over dit product. De eerder genoemde groei van een aantal centimeters en een veel betere erectie evenals het feit dat men veel meer zin heeft in seks heeft hen veel vertrouwen gegeven en de partners zijn zeer tevreden.

Al deze positieve reacties zijn het gevolg van het uitzonderlijk samengestelde product. Het bevat ginseng die het vrijkomen van stikstofmonoxide in het lichaam verhoogt waardoor er een sterkere doorbloeding ontstaat. Goede bloedcirculatie in de penis is de sleutel tot een goede erectie. Interessant is de aanwezigheid van peper-, saffraan- en Chinese Schizandra extract in het product. Het peperextract zorgt voor de groei van het spierweefsel en saffraan zorgt voor de vitaliteit van het lichaam, met inbegrip van de sperma. Chinese Schizandra is van invloed op de reflexen, mentale helderheid en seksuele kracht. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het lid groter en meer levendiger is.

Member XXL dient tweemaal per dag in te worden genomen, één capsule voor een maaltijd, bij voorkeur vóór het ontbijt en lunch. De kosten van de maandelijkse behandeling bedragen €38.00, maar bij aankoop van meer verpakkingen ontvangt men veel korting. Het product is beschikbaar op de website van de fabrikant en op Allegro.


Plaats
Product
Product
Formula
Website
Onze beoordeling
1.
€38.00
Capsule
5/5 * * * * *
2.
€44.00
Capsule
5/5 * * * * *
3.
€35.00
Capsule
3/5 * * * * *